5 účinných produktov, ktoré vám pomôžu rýchlo odstrániť make-up

Foto: z otvorených zdrojov

Pre upokojujúci a jemný odstraňovač make-upu by ste si mali zvoliť aloe vera

Občas sa stane, že sa vám odličovač minie úplne nečakane. Netreba však podliehať panike, pretože takýto výrobok sa dá ľahko vymeniť. Informuje o tom web Real simple.

Jojobový olej

Tento olej účinne rozpúšťa make-up, nečistoty a znečistenie bez toho, aby z pokožky zbavoval jej prirodzených olejov.

Jojobový olej sa veľmi podobá prirodzenému mazu produkovanému pokožkou. Neupcháva póry a nepodporuje akné, takže je ideálny pre všetky typy pleti, vrátane mastnej a aknóznej.

Aloe vera

Pre upokojujúci a jemný odstraňovač make-upu by ste si mali zvoliť aloe vera. Tento produkt je skvelý pre citlivú pleť a funguje skvele s ľahkým, nevodeodolným make-upom.

Jednoducho naneste malé množstvo aloe vera gélu na vatový tampón alebo končeky prstov a jemne masírujte tvár, aby ste odstránili make-up. Potom si tvár opláchnite vodou.

Ovsené vločky, voda a med

Môžete si vyrobiť jemný peeling, ktorý možno použiť ako odstraňovač make-upu. Musíte kombinovať ovsené vločky s vodou a medom. Toto je jedna z obľúbených pre tých, ktorí majú mastný typ pleti.

Zmiešajte 1/4 šálky vody s 1/4 šálky múky, potom pridajte lyžičku medu a miešajte, kým nebude krémová.

Malé čiastočky ovsených vločiek budú pôsobiť ako peeling, med pôsobí na pokožku protizápalovo a čistí póry.

Olivový olej

Je to skvelý a jednoduchý spôsob, ako odstrániť očný make-up. Najprv musíte navlhčiť kúsok vatovej podložky vodou a potom pridať veľké množstvo olivového oleja.

Potom jemne prejdite cez oči, aby ste okamžite odstránili očný make-up vrátane maskary.

Hydrofilný olej

Olej rozpúšťa aj vodeodolný make-up a potom sa ľahko zmyje vodou spolu s make-upom a nečistotami. Olej neobsahuje agresívne zložky, takže pokožku nevysušuje ani nedráždi.

Pri pravidelnom používaní hĺbkovo čistí póry tí, ktorí majú mastnú a problematickú pleť.

Receptúra ​​prípravku je vytvorená tak, že pri kontakte s vodou sa olej premení na bielu nemastnú emulziu a úplne sa zmyje z tváre.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť