7 znakov, že ste vo vzťahu nešťastní: Venujte pozornosť

Foto: z otvorených zdrojov

Možno ste už stratili emocionálne spojenie so svojou milovanou osobou.

Vo vzťahu s milovanou osobou je všetko v poriadku, no necítite sa šťastní? Alebo je medzi vami nejaké napätie bez príčiny? Možno budete chcieť venovať pozornosť niektorým telesným signálom, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť vaše vzťahy. Čo sú to vlastne tieto signály?

Vyhýbanie sa priamemu pohľadu

Keď sú ľudia zamilovaní, často sa pozerajú jeden druhému do očí. Ak sa však váš partner vyhýba priamemu pohľadu, znamená to, že sa citovo sťahuje. Venujte pozornosť tomuto.

Obranné postoje

Ak si všimnete obranné polohy, ako je prekríženie rúk alebo držanie vecí pevne na hrudi, sú to tiež poplašné zvony. Partner teda vyžaduje fyzickú bariéru a nechce sa s vami deliť o svoj priestor. Ak pri sedení vedľa neho cítite aj nepohodlie, je to zlé znamenie.

Falošná nežnosť

Ak boli jemné dotyky a objatia úprimné, ale teraz vidíte, že sú to len predstierané činy – zamyslite sa. S najväčšou pravdepodobnosťou sa neha a romantika vo vašom páre vytratili.

Asymetrické gestá

Keď je vo dvojici všetko dobré, nedobrovoľne kopírujú niektoré pohyby toho druhého alebo povedia rovnaké slová. Niekedy dokonca môžete počuť od priateľov, že „ste ako dvojčatá“. Ale keď sa emocionálna priepasť medzi vami zväčší, dôjde k úplnej asymetrii činov a myšlienok.

Dramatické reakcie

Ak stále častejšie vidíte dramatickú reakciu na akúkoľvek maličkosť, ktorú urobíte, alebo vy sami emocionálne reagujete na jeho činy, je to tiež dôvod na zamyslenie. Keď je v páre harmónia, potom sa všetky nedorozumenia dajú vyriešiť pokojným rozhovorom a hádkami. Ale ak je pohár rozbitý, potom to pravdepodobne nepomôže.

Netrpezlivé správanie

Ak si všimnete, že vaša polovička radšej sedí pri telefóne namiesto toho, aby s vami trávila čas. Alebo neustále klope nohou v momente, keď niečo hovoríte a chce rýchlo odísť – to je prejav netrpezlivého správania. Môže to tiež znamenať, že jednoducho nemá záujem byť s vami.

Nedostatok nežnosti

Absencia akýchkoľvek prejavov nežnosti je najdôležitejšou črtou toho, že vo vašom vzťahu nie je šťastie a láska. Ak vám úplne chýbajú dotyky, bozkávanie a objímanie, je medzi vami emocionálna priepasť a mali by ste sa zamyslieť nad tým, či musíte vo vzťahu pokračovať, alebo či je lepšie ísť svojou cestou.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť