7 znamení, že vám tento muž zlomí srdce

Foto: z otvorených zdrojov

Aké znaky naznačujú, že vám muž môže zlomiť srdce a vzťah nebude fungovať?

Niektoré znaky na samom začiatku vzťahu vám môžu napovedať, či budete s týmto mužom šťastná. Stojí za to venovať pozornosť nielen správaniu vášho partnera a rôznym maličkostiam, ale aj vašej vlastnej reakcii na rôzne situácie.

Aké znaky naznačujú, že vám muž môže zlomiť srdce a vzťah nebude fungovať, hovorí RBC-Ukraine s odvolaním sa na vysvetlenie psychologičky Mariny Karasevovej pre Cluber.

Tolerujete zlé správanie

Milovať neznamená zatvárať oči pred útočnými akciami. Ak neustále tolerujete neúctu, potom je to varovný signál. Partner, ktorému na vás skutočne záleží, sa k vám bude snažiť správať láskavo a s porozumením. Nemali by ste sa uspokojiť s málom, pretože skoré tolerovanie zlej liečby vám môže v budúcnosti spôsobiť veľké bolesti.

Cítite sa izolovaný

Ak váš vzťah spôsobuje, že ste izolovaní od priateľov, rodiny, kolegov alebo iných možností podpory, potom je to dôvod na obavy. Zdravé vzťahy podporujú osobný rast a podporujú vaše spojenia mimo vzťahu. Pocit izolácie môže naznačovať nerovnováhu, ktorá obmedzuje váš spoločenský život a môže viesť k zlomeniu srdca.

Ignorujete svoju intuíciu

Váš vnútorný inštinkt je vaším silným pomocníkom a sprievodcom. Ak neustále ignorujete ten vnútorný hlas, ktorý vám hovorí, že niečo nie je v poriadku, potom sa pripravte na sklamanie a bolesť srdca. Dôverujte svojim inštinktom, pretože sú často spoľahlivým kompasom. Je lepšie zbaviť sa potenciálnych pochybností v počiatočných fázach vzťahu, aby ste sa vyhli prípadným nástrahám v budúcnosti.

Neustále sa ospravedlňujete

Ospravedlňovanie opakovaného zlého správania alebo hľadanie dôvodov, ktoré by vás ospravedlnili, je varovným signálom. Ak často ospravedlňujete činy svojho partnera, potom by ste mali prehodnotiť stav vášho vzťahu. Pretože neustále ospravedlňovanie zlého postoja môže viesť k ignorovaniu vážnych problémov a v konečnom dôsledku zničí váš vzťah a spôsobí vám bolesť.

Rôzne pohľady na budúcnosť

Skúste si hneď na začiatku vzťahu ujasniť, aké životné ciele a túžby máte vy a váš partner. Rozdiely sa môžu stať zdrojom napätia vo vzťahu a niekedy spôsobiť rozchod. Ak máte zásadne odlišné názory na budúcnosť a nie je priestor na kompromisy, povedie to k zlomeniu srdca. Vopred otvorene diskutujte o dlhodobých cieľoch, aby ste pochopili kompatibilitu a vyhli sa konfliktom.

Prestal si sa o seba starať

V zdravom vzťahu by obaja partneri mali uprednostňovať starostlivosť o seba a svoje osobné blaho. Ak to neurobíte, zanedbávate svoje záujmy alebo šťastie kvôli partnerovi a vzťahu, potom je to znakom nerovnováhy. Toto správanie môže viesť k zlomeniu srdca, pretože zachovanie pocitu naplnenia je dôležité pre celkové zdravie partnerov.

Problémy s dôverou

Dôvera je základom každého silného vzťahu. Ak si všimnete problémy s dôverou hneď na začiatku, je dôležité ich riešiť spoločne. Neustále podozrievanie, tajnostkárstvo alebo nedodržané sľuby môžu naznačovať hlbšie problémy, ktoré vedú k zlomeniu srdca. A budovanie dôvery si vyžaduje čas a úsilie, ale je nevyhnutné, aby vzťah rástol.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť