Aké je elektrické teplo Nexanov

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

Tento článok sa zaoberá rôznymi typmi tepla Nexans, aké sú výhody a nedostatky hydratácie pokožky z takýchto systémov.

Dnes existuje veľa európskych značiek, ktoré sa zaoberajú výrobou elektrických teplých podložiek. Jednou z najobľúbenejších je spoločnosť Nexans. Tieto výrobky sú od seba oddelené svojou hrúbkou, oblasťou vykurovania oblasti, princípom inštalácie atď.

Pozrime sa bližšie na rôzne typy tepla Nexans, aké sú vlastnosti, výhody a nedostatky pokožky z takýchto systémov.

Vykurovacie káble od Nexans

elektrická dodávka tepla od Nexans

Kábel od nórskeho generátora je vyrobený pomocou najmodernejších technológií. Systém môže byť jednojadrový alebo dvojjadrový. Najjednoduchšie inštalované komponenty sú dvojvodičové prvky. Bude stačiť, aby sa úlomky dostali k termostatu iba na jednom konci kábla. V opačnom prípade sa otvorí mikrospojka, ktorá hermeticky utesní systém a zabráni poškodeniu.

Pri jednožilových kábloch je potrebné naplánovať inštaláciu tak, alebo v dôsledku toho pripojiť dva konce kábla k termostatu. Tento typ elektrického zdroja tepla sa najčastejšie inštaluje na betónový poter. To znamená, že povlak sa dôkladnejšie zahreje. Tu je ale výhoda – po väčšom vychladnutí nasiaknutého povrchu kábel ohrieva aj cementovo-cementový poter.

Horúce a ťažké vykurovacie rohože Nexans

Nórska značka vyrába množstvo vykurovacích rohoží. Pachy sú eliminované s väčšou jednoduchosťou inštalácie, hneď ako sú zarovnané s káblami na čistenie teplého substrátu.

Je pozoruhodné, že spoločnosť vyrába vykurovaciu rohož, ktorá nie je pripojená k dvojvodičovému káblu. Čo robí systém ešte jednoduchším pri inštalácii?

elektrická dodávka tepla od Nexans

Takéto prvky sú inštalované priamo pod krytom. Zviera na ne tiež nemusí dávať guľu alebo betónový poter. Medzi hlavné výhody vykurovacej rohože Nexans:

  1. Kompaktné rozmery. Vykurovacie rohože sú dosť tenké. A potom, neuberajte výšku závesu a použite ho pre nízke miestnosti.
  2. Všestrannosť. Takéto systémy môžu byť inštalované v akejkoľvek miestnosti alebo byte: obývacia izba, spálne, chodby, kuchyne a balkóny.
  3. Shvidke kúrenie. Úlomky rohože sa rozprestierajú priamo pod dlaždicami alebo laminátom a povrch sa môže zahrievať 20-30 minút.
  4. Jednoduchá inštalácia, ako sa to dá použiť rukou? Dobrou správou je, že sieťka je už potiahnutá základom a lepidlom.
  5. Bezspojkové pripojenie prvky, ktoré zabraňujú teplu, aby bolo bezpečnejšie a odolnejšie voči vlhkosti a mechanickému prítoku

Elektrické teplo substrátu Nexans je spoľahlivý systém odolný voči opotrebovaniu. Ďakujem za všetky problémy s bezspojkovým pripojením. Umožňuje maximálnu izoláciu vykurovacích telies, zaručuje tesnosť, a tým aj odolnosť proti opotrebovaniu a životnosť.

Ak si vyberiete ten správny, teplý základ vydrží viac ako 50 rokov. A počas prvých 20 rokov výrobca poskytuje záruku na všetky druhy výrobkov.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť