Aké sú podľa mužov červené vlajky u žien?

Foto: z otvorených zdrojov

V našej spoločnosti sa všeobecne uznáva, že vo vzťahoch sú zlí len muži…

Červené vlajky vo vzťahoch so ženami tiež existujú, pretože aj ženské správanie je v mnohých prípadoch nedokonalé. No sú aj také, ktoré nie sú obľúbené, no sú výrazné. RBC-Ukraine o tom hovorí podrobnejšie s odkazom na instagramové video dating_andrew.

Aké sú červené vlajky u žien podľa mužov?

V našej spoločnosti je všeobecne akceptované, že vo vzťahoch sú zlí len muži a ženy už majú istý zoznam červených vlajok, na ktoré si dávajú pozor pri zoznamovaní a nadväzovaní vzťahu.

Ale aj muži majú vo vzťahu k ženám také červené vlajky, keďže aj dievčatá môžu vo vzťahoch veľmi ublížiť a prejaviť neprijateľné správanie svojho partnera.

Prvou nepopulárnou vlajkou žien, povedala Andrei, je, že berú obsah vážne.

„Druhá je, keď dievča nie je sebestačné a zrelé, teda ešte sa neodlúčilo od rodičov, nikdy nikde nepracovalo, v živote nežilo na vlastnú päsť, nie partnerstvá sú možné, ale jednoducho vzťahy, kde sa budete hrať na otca,“ vysvetľuje odborník.

Tretia červená vlajka, hovorí, je, keď sa dievča plánuje kamarátiť s inými chlapmi. Mali by ste mať vzťah s dievčaťom, s ktorým máte podobné názory a kde priateľstvo s opačným pohlavím nie je pravidlom.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť