Ako dlho trvá efekt laserovej epilácie a ako prebieha?

Foto: z otvorených zdrojov

Keďže po prvom sedení sa môžete zbaviť len 7-20% chĺpkov v ošetrovanej oblasti, každý klient absolvuje až 10 takýchto procedúr.

Laserové odstránenie chĺpkov sa už dlho považuje za jeden z najúčinnejších a najpopulárnejších postupov. Je bezpečný, bezbolestný a má dosť dlhotrvajúci účinok. A ak veľa ľudí vie o výhodách, potom len málo ľudí vie, ako sa to robí, na ktoré časti tela a ako dlho účinok trvá. Odpovede na všetky tieto otázky sa dnes môžete dozvedieť vďaka informáciám od odborníkov na klinike UNI LASER v Rostove na Done. Ak žijete v tomto meste, mali by ste navštíviť webovú stránku a rezervovať si prvé stretnutie.

Ako prebieha odstraňovanie chĺpkov pomocou lasera?

Hlavným tajomstvom efektívnych výsledkov je spoľahlivé vybavenie. Laser ovplyvňuje farebný pigment strihu a vlasových folikulov, ako aj hemoglobín, ktorý vyživuje folikul. Výsledkom je, že pod vplyvom vysokej teploty sa žiarovka „roztopí“ a nádoby sa utesnia a potom vlasy spadnú a už nerastú.

Ako dlho sa môžete tešiť z výsledku?

Ak klient absolvuje celý kurz, efekt vydrží cca 5-10 rokov. Ale účinok laserového odstraňovania chĺpkov nemožno nazvať neobmedzeným. V dôsledku hormonálnych výkyvov sa vlasové folikuly môžu zotaviť, preto odborníci odporúčajú preventívne postupy. Ak sa na tele vykonalo odstránenie chĺpkov, musíte navštíviť špecialistu 1-2 krát ročne, a ak na tvári – raz za 4 mesiace.

Koľko sedení je potrebných na trvalý efekt?

Keďže po prvom sedení sa môžete zbaviť len 7-20% chĺpkov v ošetrovanej oblasti, každý klient absolvuje až 10 takýchto procedúr (zvyčajne sa vykonávajú raz za mesiac). Nezľaknite sa, ak sa množstvo chĺpkov prudko zvýšilo – to naznačuje, že spiace chĺpky sa prebudili a pri ďalšom sedení budú určite odstránené.

Pokiaľ ide o tvár, môže byť potrebných viac návštev kozmetológa – všetko závisí od hormonálneho pozadia osoby. V tejto oblasti je ťažké liečiť vlasové folikuly, takže sa musíte pripraviť aspoň na 15 sedení (ak je veľa vlasov).

Ako dlho trvá efekt laserovej epilácie a ako prebieha?

Ako dlho trvá jedna procedúra?

Všetko tu môže závisieť od ošetrovanej oblasti:

  • pre nohy potrebujete až 50 minút;
  • na ruky alebo chrbát asi 30 minút;
  • pre tvár, bikiny a podpazušie to bude trvať až 20 minút;
  • pre žalúdok až 30 minút;
  • Spracovanie holene trvá asi 15 minút.

V rukách skúseného odborníka bude laser fungovať bezbolestne a efektívne. Hlavná vec je vybrať si dôveryhodnú kliniku alebo salón, kde pracujú certifikovaní kozmetológovia.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť