Ako sa chrániť pred poškodzovaním a zmenou škodlivosti prírody

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

V tomto prípade je jasné, že sa tak môžete vyhnúť míňaniu svojich vkladov na iné úroky a prispieť k ochrane Dovkill.

Dieťa sa snaží prestať rozprávať a nasype prášok na vrch umývacieho stola alebo misku s vodou „pre oko“. Navyše si ľudia neuvedomujú, že nesprávne dávkovanie má negatívny vplyv na charakter gamutu. Ukážeme vám, ako sa môžete vyhnúť plytvaniu svojimi vkladmi a urobiť vklad u Dokhilya.

Tvrdosť vody

Aká je tvrdosť vody vo vašom regióne, môžete zistiť na webovej stránke dodávateľa vody. Čo sa týka displeja, na teplé oblečenie a belosť postačí. Keďže je mäso studené, dávkovanie bude menšie. Aj keď je voda hustá, musíte bojovať nielen s rybníkmi na riekach, ale aj so samotnou veľkosťou domu.

Plnenie bubna

Až po poklop práčky môžete umiestniť 1 až 6 a umiestniť viac ako kilogramy suchej bielej. Kintseva vaga ležať pod modelom sa zmestí. No, ak ste do kontajnera hodili menej rečí, potom je menej potrebné, aby prášok padal do kontajnera. Zo zeme by mal byť zrejme odvedený menší objem slanej vody.

prannya

Krok preťaženia

Keďže na riekach sú každý deň viditeľné škvrny a zápach pretrváva nepríjemný zápach – ide o ľahký krok. Na osvieženie stačia blúzky, tričká, ktoré ste mali na sebe celý deň, či posteľná bielizeň pre hostí, ktorí na nich spali veľa nocí.

Stredná fáza preťaženia je zhluk svetlých škvŕn. Po úprave pre pád dopredu sa môže teplota vody pri prvom páde zvýšiť, rovnako ako objem prášku. Zdá sa, že tieto čísla sa menia kvôli odstráneniu dokonca gaštanovej belosti.

Ako sa prihlásiť na dávkovanie

Je potrebné skladovať veľké množstvo huby z druhu rastliny. Väčšina spoločností poskytuje informácie vo forme tabuľky na obale. Rešpektujte, aj keď to nie je potrebné, pri nesprávnej manipulácii s mililitrami gramov a vyžaduje sa viac prášku. A potom si kúpime nové balenie skôr, navyše míňame veľa peňazí. Na kore chodia len virobnikovci.

Vzácne jedlo

Ak ste do bubna umiestnili 4-5 kg ​​bieleho mlieka, budete musieť naliať 50 ml zmesi. Ak sú slová príliš ťažké a poklop ste naplnili 6-8 kg, množstvo vzácneho prášku je potrebné zvýšiť na 100 ml.

Šumivý prášok

Potrebný objem sa musí držať v rámci samotných parametrov, ktoré sú na špici. Keďže práčka je určená na 4–5 kg hmotnosti, na stredne veľké pranie stačí pridať 100 ml samostatne. Pre tých najnáročnejších – 125 ml.

Na čom ešte môžete ušetriť?

prannya

Ponúkame rôzne obaly na potraviny. Najväčšie z nich vážia 450 g Ale prášky vážia 1, 2,5, 3, 4,5 kg a viac. Samozrejme, nie je príliš neskoro na to, aby ste mohli minúť veľa peňazí za veľký balík. Oveľa dôležitejšie je priviesť ho domov, maličká. Ak hľadáte nápoj, ukazuje sa, že je lepšie vyprať 10 kg pracieho prášku bez toho, aby ste kupovali rovnaké množstvo v malých baleniach. Úspory teda rastú úmerne s balením.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť