Ako si udržať muža: 3 chyby, ktoré môžu partnera odstrčiť na začiatku vzťahu

Foto: z otvorených zdrojov

Ak sa váš partner vzdialil na začiatku vzťahu, tu je sedem tipov, ako sa vyhnúť:

Vzťahy sa často začínajú a rozvíjajú veľmi rýchlo a potom sa partner odsťahuje a následne úplne zmizne. Akých chýb sa treba vyvarovať a aké pravidlá dodržiavať, aby ste si na začiatku vzťahu neodcudzili partnera – čítajte ďalej.

Prečo muži miznú na začiatku vzťahu: 3 chyby, ktoré by ste nemali robiť

Ak muž nechce pokračovať vo vzťahu, ktorý netrvá tak dlho, potom žena urobila jednu z troch chýb, ktoré zvyčajne spôsobujú ukončenie vzťahov.

  • Privlastnenie muža. „Teraz si môj“ je pozícia, ktorá zvyčajne nevedie k ničomu dobrému. Nemali by ste na začiatku vzťahu rozbiehať samostatnú poľovačku na partnera, kontrolovať ho alebo utekať skúšať svadobné šaty. Tiež by ste sa nemali otvárať svojmu partnerovi, pretože nemusí cítiť potrebu otvárať sa vám. Muž sa pod takým tlakom necíti dobre, môže sa cítiť vinný, pretože nie je pripravený vám odpovedať. Preto sa partner môže najskôr vzdialiť a potom jednoducho bez slova zmizne.
  • Si muž, musíš. Ženy často na svojich partnerov kladú nároky a požiadavky, ktoré ony samé vôbec nespĺňajú. Muži preto od náročných dám utekajú čo najďalej. Predtým, ako niečo požadujete, musíte si premyslieť, čo mu môžete namiesto toho ponúknuť. Ak chcete skutočné city a dlhodobý vzťah, odpustite svojmu mužovi viac, ako od neho očakávate. A určite vám vaše city opätuje, vždy bude chcieť pre vás urobiť niečo pekné.
  • Muž musí riešiť problémy. Na začiatku vzťahu každý očakáva len šťastie. Nikto nechce myslieť na spoločenský tlak, problémy či choroby. Ženy tiež v skutočnosti nechcú komunikovať s problémovými mužmi. Radosť, potešenie a pozitívne emócie sa očakávajú od vzťahov, najmä v počiatočných štádiách. Vždy sa stáva, že hodní muži nemajú záujem o tie ženy, ktoré potrebujú pomoc. Sám manžel žene s veľkou radosťou pomôže, keď od neho nič nepožaduje. Preto by sa každá žena mala naučiť riešiť svoje problémy sama, to ju v žiadnom prípade nezníži v očiach muža. Naopak, nezávislá žena viac inšpiruje mužov, takže vedľa nej bude vždy partner, ktorý sa jej vyrovná.
  • Pochopte, že muž nie je zdrojom vášho šťastia. Bohužiaľ, veľa žien verí, že keď sa v živote objaví muž, zachráni ich to pred osamelosťou a dá im veľa šťastia. Ale šťastie pozostáva rovnako zo všetkých aspektov života, nielen zo vzťahov. Žena preto nikdy nebude šťastná, ak sa bude držať muža ako záchranného lana.
  • Hlavnou hodnotou vo vašom živote ste vy. Ako to už býva, všetko, čo príde nečakane, je pre nás najlepšie, to platí aj vo vzťahoch. Napríklad ste sa bezhlavo vrhli do kariéry, absolvovali ste sebazdokonaľovanie alebo kurzy cudzích jazykov a potom sa zrazu objaví muž vašich snov. Deje sa tak preto, lebo žena sa cíti sebestačná a slobodná pri rozhodovaní. Nezabúdajte si preto vážiť samú seba, pretože len vy ste najdôležitejší vo vašom živote, preto vždy dajte seba na prvé miesto.
  • Nemali by ste svojmu mužovi hovoriť o minulých neúspešných románikoch. Áno, každá žena má svoje vlastné príbehy zrady a odporu. Ale v počiatočnej fáze vzťahu by ste nemali odhaliť celú svoju minulosť, najmä na prvom rande. Keďže toho muža ešte vôbec nepoznáte, ako bude túto informáciu vnímať a či pri prvom konflikte nebude tento príbeh použitý proti vám. Pamätajte si, že predtým, ako sa otvoríte a začnete dôverovať niekomu, musíte mu dať čas, aby si to zaslúžil.
  • Nepýtaj sa svojho muža. Na prvom rande by ste sa nemali pýtať veľa otázok, najmä osobných. Prečo manželka odišla? Mali ste nejaké problémy so zákonom, bankami alebo sexom? Pretože ten človek bude mať pocit, že ho vypočúvajú. Áno, je normálne chcieť spoznať svojho partnera čo najviac, ale naopak, priateľská a ľahká komunikácia podporuje úprimnosť.
  • Nehovorte s ním o svojich nedostatkoch. Mnoho dievčat bez váhania začne diskutovať o svojich chybách a nedostatkoch: ich nohy nie sú rovnaké, sú tučné, koža nie je elastická alebo vlasy nie sú rovnaké. Samozrejme, pred mužom by ste sa nemali prezentovať ako ideál, ale ani by ste sa tak nemali správať. Ak je to váš muž, bude vás akceptovať so všetkými vašimi črtami, aj keď sa vám v skutočnosti nepáčia. Prijatie bez túžby spracovávať alebo vzdelávať je jedným z hlavných kľúčov k silným, dlhým a šťastným vzťahom.
  • Nevychovávajte svojho partnera. Nikdy nehovorte svojmu partnerovi, čo má robiť, s kým má komunikovať alebo ako reagovať na určité udalosti. Pre každého z nás sú nedotknuteľnosť cti a dôstojnosti posvätnými zásadami zdravej komunikácie. Mali by ste pamätať na to, že musíte rešpektovať hranice vášho osobného priestoru a priestoru vášho partnera. Vtedy si s manželom naozaj môžete vybudovať pevný a kvalitný vzťah.
  • Neponáhľaj sa. Pred priznaním svojich pocitov alebo plánovaním budúcnosti musíte dať sebe a svojmu manželovi čas. Aby ste sa lepšie spoznali skôr, ako budete hovoriť o láske. Ale neváhajte mu to oplatiť, ak iniciuje uznanie. Ak ste oddaní vážnemu vzťahu a vaším cieľom je vydať sa, mali by ste o tom partnerovi povedať, ale po dvoch až troch mesiacoch.
Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť