Ako urobiť kúpeľňu pohodlnou: tipy pre tých, ktorí renovujú

Foto: z otvorených zdrojov

Je dôležité postarať sa o pohodlné usporiadanie zariadenia, nábytku a ošetrovacích prostriedkov.

Kúpeľňa je rovnako dôležitá miestnosť v dome ako kuchyňa alebo spálňa. Preto je dôležité postarať sa o pohodlné usporiadanie zariadenia, nábytku a ošetrovacích prostriedkov.

Homes & Gardens, publikácia o interiérovom dizajne a záhradníctve, hovorí, ako urobiť kúpeľňu pohodlnou.

Vyberte svetlé farby

Farba má vplyv na vašu náladu a duševný stav, preto si kúpeľňovú paletu vyberajte s ohľadom na relaxáciu. Dávajte pozor najmä na takzvané „tóny zeme“: odtiene modrej, fialovej a zelenej.

Interiéroví dizajnéri odporúčajú pridať svetlý šalviový odtieň. Zvlášť dobre sa kombinuje s prírodnými textúrami, ako je drevo, aby vytvoril organickú atmosféru.

Vyberte si nastaviteľné svetlo

Osvetlenie kúpeľne je kľúčové pre nastavenie nálady a môže zmeniť atmosféru.

Nastaviteľné osvetlenie, ako sú stmievače a mäkké LED žiarovky, budú kľúčovými prvkami pri vytváraní kúpeľnej miestnosti. Pridajte pár aromatických sviečok s jemnou vôňou a atmosféru relaxu máte zaručenú.

Ako urobiť kúpeľňu pohodlnou: tipy pre tých, ktorí robia renováciu Ako urobiť kúpeľňu pohodlnou: tipy pre tých, ktorí renovujú Ako urobiť kúpeľňu pohodlnou: tipy pre tých, ktorí renovujú

Pridajte prírodné prvky

Prírodné prvky v miestnosti dodávajú nádych prostredia a prispievajú k celkovému pocitu pokoja. Takéto prvky môžu byť nielen kameň.

Skúste experimentovať s rastlinami v črepníkoch alebo bambusom. Živá zeleň poskytuje upokojujúci estetický dojem. Upozorňujeme, že rastliny v kúpeľni musia milovať vlhkosť.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť