Aký skateboard by ste chceli pre dieťa?

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

Je čas, aby vaše dieťa vyskúšalo skateboarding? Potom vás čaká testovanie – výber modelu prispôsobeného veku a možnostiam dieťaťa.

Chce vaše dieťa začať svoju kariéru učením sa skateboardu?

Ide o nepriateľský šport, ktorý si vyžaduje aj veľa trpezlivosti. Aby vaša ratolesť nemala chuť na cvičenie, kúpte jej poriadny skateboard. Prečo si teda pri kúpe skateboardu potrebujete získať rešpekt? Buďte láskaví, prečítajte si obchod Flash Skate, so sortimentom skateboardov sa môžete zoznámiť tak, že sa opýtate – flash-skate.com.ua.

Myslíte si, že je najvyšší čas, aby vaše dieťa vyskúšalo skateboarding?

Potom vás čaká veľa testovania – vyberte si ten správny model, prispôsobený veku a možnostiam vášho dieťaťa. Viete, ktorý skateboard bude najlepšou voľbou pre štvorročné dieťa a ktorý pre trojročné? V našom aktuálnom článku nájdete množstvo praktických radovánok!

Aký skateboard pre deti vo veku 4 a 5 rokov?

skateboard pre ditiniMá vaše dieťa 4 alebo 5 rokov a chcete jej darovať prvý skateboard? Preto nezabudnite vybrať model, ktorý zodpovedá potrebám vášho dieťaťa a bude mu najviac prispôsobený.

Najkvalitnejší skateboard je ten, ktorý pre Vikoristan neznamená vážne problémy. Len si pamätajte, že keď sa učíte skateboard, nie je to príliš jednoduché, ale ak je správne zvolený model zarovnania, môže to celý proces výrazne uľahčiť.

Ako už bolo povedané, skateboard bude mať ideálnu veľkosť – prispôsobenú veľkosti a veľkosti malého korčuliara. Nemôžete byť príliš objemní – inak bude dôležité, aby ho nosili deti. Nie je to jeho chyba, ak je to príliš dlhé, pretože manévrovanie s ním bude problematické.

Aký skateboard je teda najlepší pre 4- alebo 5-ročné dieťa? Šírka je v súlade s veľkosťou tela vášho dieťaťa. Pre veľkosti 23-28 je tento parameter široký 6,5-6,825 palca, pre veľkosti 28-24 je táto šírka 7-7,25 palca.

Skákací skateboard pre najmenších, ktorý nie je náchylný na prevrátenie, je vyrobený z absolútne bezpečných certifikovaných materiálov a má mäkké kolieska s priemerom cca 60 mm. Je to aj vďaka tomu, že je vybavený kyselinovými ložiskami.

Ktorý skateboard je lepší pre deti vo veku 7 a 8 rokov?

detské korčule

Ak je vaše dieťa už so skateboardingom nováčikom a hľadáte ideálny model pre 7- alebo 8-ruké dieťa, máte na výber množstvo možností. Určite musíte prejaviť rešpekt k niektorým dôležitým veciam, ako je veľkosť kolies. Ten smrad musí byť veľký a aj keď je smrad väčší, ľahšie skrotia žiarlivosť, čo je pri skateboarde ešte dôležitejšie.

Jeden typ skateboardu, ktorý je skvelou voľbou pre vaše 7- alebo 8-kolesové dieťa, je penny board, malý model. Jeho tvar naznačuje rybu, ktorá jej dáva meno. Je skvelé mať mäkké kolieska, ktoré dobre priľnú k povrchu. Dobre sa vyrovnáva s nepravidelnosťami vozovky, vďaka čomu sú takmer nepostrehnuteľné.

Je to dobrá voľba na pohyb po mieste – vaše dieťa ho môže použiť na cestovanie do školy a zo školy. Jeho malé rozmery a malý priestor uľahčujú umiestnenie skateboardu do školského batohu.

Začať jazdiť na skateboarde je skvelý spôsob, ako stráviť dobrý čas. Pri kúpe skateboardu pre dieťa si všímajte najmä jeho veľkosť, priemer koliesok, materiály, typ výroby skateboardu a aké má certifikáty. A pamätajte, že pre baby-cobs sú najlepšie penny boardy alebo klasické skateboardy.

Zaujíma vás, aký model by bol ideálny pre vaše dieťa? Potom vás poprosíme, aby ste sa zoznámili so sortimentom našej predajne – určite nájdete skateboard, ktorý si získa srdce vášho dieťaťa bez ohľadu na vek!

Kupujete skateboard pre svoje dieťa? Nezabudnite na dodatočné vybavenie, ktoré zaistí vašu bezpečnosť Keď sa vaše dieťa začne učiť skateboardovať, uistite sa, že zaistíte svoju dodatočnú bezpečnosť. Na kolená a lakte bude potrebné doplniť čižmy a chrániče. Pri intenzívnej jazde je však takéto vybavenie nevyhnutné!

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť