Čo by ste pre muža nemali robiť ani so silnou láskou: zapamätajte si týchto 11 bodov

Foto: z otvorených zdrojov

Nezabúdajte na seba a urobte vo svojom živote obete alebo zmeny, ktoré by vás mohli urobiť nešťastnými.

Láska k inej osobe je úžasný pocit, ktorý inšpiruje a inšpiruje rôzne činy. Nezabúdajte však na seba a prinášajte obete alebo zmeny vo svojom živote, ktoré by vás mohli urobiť nešťastnými.

Čo by ste kvôli mužovi nemali robiť ani v mene silnej lásky, hovorí RBC-Ukrajina s odvolaním sa na radu psychologičky Mariny Karasevovej pre Cluber.

Zmeňte sa radikálne

Ak chcete schudnúť, toto rozhodnutie by ste mali urobiť osobne pre seba a svoje zdravie, a nie len pre muža. Je dôležité udržiavať sa vo forme, byť aktívny a dobre upravený, ale nemali by ste radikálne meniť svoj vzhľad, aby ste sa niekomu páčili. Ver mi, ak ťa muž miluje, bude si ťa vážiť a rešpektovať takú, aká si.

Odmietanie priateľov

Priatelia sú dôležitou súčasťou života každého človeka a nemali by ste s nimi odmietnuť komunikovať len preto, že sa vo vašom živote objavil muž. Dôstojný partner pochopí vašu potrebu komunikácie a podporí vaše kontakty s nimi.

Vzdajte sa svojich hodnôt

Nevzdávajte sa svojich základných hodnôt a presvedčení len preto, aby ste sa páčili mužovi. Dobré a silné vzťahy by mali byť postavené na spoločných hodnotách a vzájomnom rešpektovaní rozdielov toho druhého.

Obetujte svoju nezávislosť

Nemali by ste sa stať príliš závislou na mužovi – to zvyčajne nevedie k ničomu dobrému. Je pre vás mimoriadne dôležité mať vlastnú identitu, vlastné záujmy a finančné zabezpečenie.

Znížte svoje štandardy

Normy sú vaše osobné pravidlá pre zdravý vzťah. Nerobte kompromisy, len aby ste si udržali muža. Držte sa toho, čo je pre vás dôležité a verte, že nájdete niekoho, kto si bude vážiť a rešpektovať vaše štandardy.

Zanedbávajte svoje blaho

Vaša fyzická a emocionálna pohoda by mala byť vašou najvyššou prioritou. Nemali by ste tolerovať zlý prístup, zanedbávať svoje zdravie a šťastie pre iného človeka a váš vzťah s ním. Dobrý partner podporí vašu pohodu a bude to dôležité aj pre neho.

Tolerujte neúctu a urážky

Nikdy netolerujte neúctu alebo urážky od muža, aj keď ho veľmi milujete. Láska nemôže ospravedlniť zlé zaobchádzanie. Ak ste v nezdravom vzťahu a neviete ho prerušiť, určite vyhľadajte pomoc.

Potlačiť svoj názor

Nemusíte zadržiavať svoje názory alebo myšlienky, aby ste sa vyhli konfliktom. Zdravá komunikácia vo vzťahu znamená zdieľať svoje názory, aj keď nesúhlasíte a vaše názory sú odlišné od toho, čo si myslí muž.

Vzdajte sa kariéry

Vaše vzdelanie a kariéra sú nevyhnutné pre váš osobný rast a finančnú nezávislosť. Nevzdávajte sa ich kvôli mužovi. Podporujúci partner sa bude zaujímať o váš profesionálny rozvoj.

Vzdať sa finančnej nezávislosti

Majte kontrolu nad svojimi financiami a nespoliehajte sa na finančnú podporu len od muža. Životné situácie sú rôzne a niekedy úplne nepredvídateľné a finančná nezávislosť poskytuje istotu a slobodu vo vzťahoch.

Zanedbajte svoje koníčky a záujmy

Nemali by ste sa vzdať svojich koníčkov, záľub a záujmov pre šťastného muža. Udržujte to, čo vás robí šťastnými. Tieto aktivity sú súčasťou toho, kým ste, a môžu do vášho života priniesť dôležitú rovnováhu.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť