Krásne pery bez injekcií a kozmetička: 3 možnosti, ako to dosiahnuť doma

Foto: z otvorených zdrojov

Ak chcete mať krásne pery, nemusíte chodiť ku kozmetológovi.

Krásne a zmyselné pery sú snom toľkých dievčat a žien. Najčastejšie, aby im dali požadovaný tvar a objem, zástupcovia spravodlivého sexu chodia ku kozmetológovi, ktorý im vstrekuje kyselinu hyalurónovú do pier, aby upravil ich tvar alebo zmenil ich veľkosť. Na zväčšenie pier sa používajú aj výplne (gélové prípravky používané v kozmeteológii). To znamená, že kontúrovanie pier vám umožňuje zmeniť tvar, odstrániť asymetriu a zväčšiť spodnú a hornú peru. Zároveň existuje jednoduchší spôsob, ako urobiť pery krásne bez použitia injekcií. Potrebujete len ceruzku, rúž, lesk na pery a trochu cviku. Magazín Symbol predstavil tri kombinácie ceruzky a rúžu, ktoré pri šikovnom použití premenia vaše pery na umelecké dielo.

„Presklené“ pery

Najčastejšie si takto maľuje pery Hailey Bieber, ktorá na tento spôsob prišla v rámci propagácie produktov svojej kozmetickej značky. Vzhľadom na množstvo fanúšikov tohto modelu sa táto technika stala neuveriteľne populárnou a je v trendoch líčenia už niekoľko sezón. Na jeho výrobu potrebujete len tri veci. Najprv si musíte vybrať správnu hnedú ceruzku s odtieňom, ktorý zohľadňuje prirodzenú farbu vašich pier a tón pleti. Farba ceruzky by mala byť dosť tmavá a kontrastná, no zároveň zachovať prirodzený efekt. Obkreslite si pery ceruzkou a prstami zľahka premiešajte smerom k stredu pier. Ďalším krokom je hydratačný nahý rúž s priesvitným povrchom. Vyrovná tón pier a dodá im ďalší objem vďaka kontrastu s kontúrou. Posledným krokom je úplne transparentný lesk. Je to on, kto poskytne ten „glazovaný“ lesk. Tento make-up je možné vykonať v zjednodušenej verzii – bez rúžu.

Make-up „čerešňa“.

Čerešňový make-up prevzal TikTok len pred pár mesiacmi. Je to najlepšia alternatíva k nahým „glazovaným“ perám a žiarivo červeným rúžom na pery. Na jeho výrobu potrebujete, ako v prípade prvej možnosti, len tri veci: ceruzku, lesk a rúž, len všetko by malo byť. jasnejšie tóny

Pri výbere červeno-hnedej ceruzky by ste mali pamätať na to, že jej odtieň by mal byť niečo medzi týmito dvoma farbami. Vezmite si rúž o niečo svetlejší ako ceruzku a vždy majte priesvitný povlak. Celkovo môžete použiť priehľadné trblietky, ale farebné lesklé trblietky v čerešňovom odtieni budú v tomto make-upe vyzerať oveľa pôsobivejšie.

Univerzálny akt

Make-up pier v ružových tónoch je najjemnejšou možnosťou zo všetkých trendov. Tento make-up nemá nič spoločné s barbicore, takže všetky odtiene by mali byť teplé a tlmené.

Ceruzku treba zvoliť v nude-ružovom odtieni, ktorý bude na perách pôsobiť veľmi prirodzene, no zároveň dokáže krásne zvýrazniť ich kontúru a dodať vizuálny objem. Priesvitný rúž by sa nemal veľmi líšiť od prirodzeného tónu pier, čím by mali o niečo sýtejší odtieň. Ale je lepšie vziať svetloružový lesk. Vďaka tomu bude make-up oveľa harmonickejší ako s transparentným make-upom.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť