Krbové kachle od výrobcu: výhody, ktoré nemožno ignorovať

Foto: z otvorených zdrojov

Krbové kachle od Tulikivi majú jedinečný dizajn, vďaka ktorému je možné dosiahnuť vysokú úroveň bezpečnosti.

Vytvorenie krbu v súkromnom dome vám umožňuje nielen vyriešiť otázku vykurovania obývacej izby, ale aj vytvoriť osobitnú atmosféru a pohodlie. Živý plameň navyše upokojuje a pomáha usporiadať myšlienky. Pri výbere krbu však treba brať do úvahy veľké množstvo faktorov. Krbové kachle od výrobcu Tulikivi ponúkajú vysokú mieru bezpečnosti a komfortu, ako aj nízku úroveň emisií smogu a oxidu uhličitého, čo má priaznivý vplyv na zdravie obyvateľov domu.

Prečo by ste si mali vybrať krbové kachle Tulikivi

Väčšina klasických krbov má výrazné skryté negatívne faktory, ktoré môžu zhoršiť pohodu a zdravie obyvateľov domu. Štandardný krb s klasickým komínom odvádza smog zo spaľovania dreva na ulicu. Viac ako 70 % tohto smogu sa však vracia do vnútorných priestorov v dôsledku spätného ťahu. Tento problém je možné vyriešiť inštaláciou špecializovaných detektorov dymu a detektorov oxidu uhoľnatého, tým sa však len identifikujú príznaky problému, nie sa vyrieši.

Krby od Tulikivi ponúkajú inovatívny prístup, ktorý pomôže udržať zdravie blízkych. Množstvo oxidu uhličitého pri spaľovacom procese nepresahuje objem tohto plynu pri prirodzenom rozklade dreva v lese, čo úplne vylučuje možnosť negatívnych vplyvov.

Bezpečnosť krbových kachlí Tulikivi

Krbové kachle od Tulikivi majú jedinečný dizajn, vďaka ktorému je možné dosiahnuť vysokú úroveň bezpečnosti. Steny krbu sa vďaka tepelne akumulačnému materiálu, z ktorého sú vyrobené, nezohrievajú nad 80 stupňov. Vďaka tomu je bezpečný pre deti a domáce zvieratá.

Moderné krbové kachle umožňujú minimálnu vzdialenosť od stien k horľavým materiálom len 2 cm, čo umožňuje čo najpohodlnejšie umiestnenie krbu v miestnosti. Dodatočnú ochranu poskytuje nízka teplota spalín uvoľňujúcich sa pri spaľovaní dreva, v priemere sú pod 200 stupňov.

Ekologická bezpečnosť pri používaní krbov od Tulikivi je tiež na vysokej úrovni, vďaka nízkym emisiám oxidu uhličitého.

Krbové kachle od výrobcu: výhody, ktoré nemožno ignorovať

Výhody krbových kachlí Tulikivi

Osobitná pozornosť by sa mala venovať nasledujúcim bodom:

  • Krbové kachle Tulikivi využívajú technológiu čistého spaľovania dreva. To je dosiahnuté vďaka jedinečnému dizajnu a „vírovému“ ohnisku, ktoré umožňuje nielen drevo, ale aj uvoľnené plyny úplne prehorieť.
  • Rovnomerné vykurovanie. To sa dosiahne použitím cordieritových platní. S jeho pomocou sa teplo odráža a teplota vonkajších stien je 70-80 stupňov.
  • Konštrukcia vyrobená z materiálov šetrných k životnému prostrediu – väčšina z nich je vyrobená z mastenca, ekologického materiálu, ktorý pri zahriatí neuvoľňuje prchavé zlúčeniny a škodlivé látky.
  • Úroveň emisií je minimálna a spĺňa európske normy kvality. Výrobky majú medzinárodný certifikát zhody.
  • Sklenené dvojkrídlové dvierka krbu sú vyrobené zo sklokeramiky a po otvorení poskytujú mierny spätný ťah, čím zabraňujú prenikaniu smogu do miestnosti.

Za zmienku tiež stojí, že Tulikivi je prvou spoločnosťou v tejto oblasti, ktorá vypočítala uhlíkovú stopu svojich murovaných ohrievačov. Kompenzácia za výrobné procesy ohrievačov Tulikivi sa vykonáva len za 1-2 roky. To naznačuje vysokú úroveň environmentálnej bezpečnosti a ochrany životného prostredia.

Krbové kachle Tulikivi vytvoria v dome útulnosť a príjemnú atmosféru a vydržia dlhé roky bez ujmy na zdraví.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť