Lekár vysvetlil, čo „robí“ zo zdravého človeka chorého: iba 4 veci

Foto: z otvorených zdrojov

Mali by ste vedieť filtrovať informácie na internete.

V ére rozmachu sociálnych sietí je veľmi jednoduché vnútiť človeku názor, že s ním niečo nie je v poriadku. Mali by ste vedieť filtrovať informácie na internete. Informovala o tom RBC-Ukraine s odvolaním sa na instagramovú stránku gastroenterologičky a terapeutky Evgenia Belinskaya.

Zoznam manipulácií

Každý deň ráno musíte ísť na toaletu, inak sa musíte liečiť

Norma stolice je podľa lekára od 3x denne do 1x za 3 dni. A to závisí od objemu spotrebovanej potravy, jej zloženia, tekutín, fyzickej aktivity a vlastností gastrointestinálneho traktu. To znamená, že nie všetci ľudia na svete by mali mať stolicu ráno, keď sa zobudia.

Optima v analýzach

Lekár poznamenal, že v laboratóriách je hladina feritínu skutočne trochu podhodnotená, ale pre ostatných je referenčná norma.

V niektorých prípadoch, berúc do úvahy sťažnosti, môžete venovať pozornosť niektorým ukazovateľom a predpísať ďalšie vyšetrenia.

„Toto však nie sú plátna analýz raz za 3 mesiace, nie je potrebné snažiť sa dosiahnuť nejakú fiktívnu úroveň na základe výsledkov,“ píše sa v správe.

Ohyb žlčníka (dolichosigma)

Sú to anatomické znaky, ktoré sa nedajú liečiť tabletkami, cvičením, masážou a bylinkami.

Spôsoby rastu vlasov

Samostatne Belinskaya pripomenula rôzne komplexy „na rast vlasov“, „chudnutie“, „antiparazitárne“ a „zlepšenie fungovania tela“.

Takáto reklama je zvyčajne manipuláciou, ktorá je sprevádzaná krásnym obrázkom ženy alebo muža s ideálnou postavou, dlhými luxusnými vlasmi, hodvábnou pokožkou a širokým bielym úsmevom.

Photoshop, dobrý uhol, predlžovanie vlasov, mihalníc, nechtov a ďalšie možné spôsoby, ako zlepšiť svoj vzhľad, nezrušili.

Je dôležité vedieť, že nie každý má dokonalé vlasy, a to je v poriadku, aj keď zjete 10 plechoviek vitamínov, ktoré sľubujú, že vám vyrastie všetko na svete.

Čistenie čriev a pečene od toxínov je protivedecký nezmysel. Tiež obličky sú často zanesené, aj keď zohrávajú dôležitú úlohu v detoxikačných procesoch.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť