Môže mať 10 rokov: stylisti zdieľali, aká dĺžka ofiny nie je vhodná pre zrelé ženy

Foto: z otvorených zdrojov

Najčastejšou chybou žien, ktoré už prekročili vek 50 rokov, je strihanie dlhého bobu alebo príliš rovná ofina.

Ženy sa uchyľujú k rôznym metódam, aby vyzerali mladšie. Správny účes je jedným z nich.

Publikácia SheFinds prezradila, aký účes a dĺžku ofiny je lepšie nerobiť zrelým ženám, pretože môžu vizuálne starnúť až o 10 rokov.

Najčastejšou chybou žien, ktoré už prekročili vek 50 rokov, je strihanie dlhého bobu alebo príliš rovná ofina, ktorá je strihaná bez vrstiev. Odborníci poznamenávajú, že ak si zrelá žena vyberie takýto účes, bude určite vyzerať staršie.

Ďalší nevydarený účes pre ženy po 50-ke nazývajú stylisti bob s ofinou, ktorá je zastrihnutá presne nad obočím. Ak chcete skryť vrásky na hlave, mali by ste zvoliť bob s ofinou. Tento účes vám pomôže vyzerať o 10-15 rokov mladšie.

Čo sa týka dĺžky vlasov, odborníci radia zrelým ženám, aby zvolili bob, ktorý im siaha po bradu alebo kľúčnu kosť. Strednej dĺžke je najlepšie sa vyhnúť.

Stylisti tvrdia, že príliš rovné vlasy môžu často pridať pár rokov navyše k vášmu vzhľadu, takže nezabúdajte na vrstvy a denný styling, ak chcete všetkých naokolo uchvátiť mladistvým vzhľadom.

Pixie sa považuje za rovnako ideálny účes s ofinou pre ženy nad 50 rokov. Tu je ale dôležité, aby bolo dosť vrstiev, aby vlasy nepôsobili príliš riedko a nešťastne. Práve ofina udáva tón celému účesu, a preto si ju budete musieť dávať každý deň.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť