Muž vás využíva na to, aby zabudol na svoju bývalú: aké znaky to naznačujú?

Foto: z otvorených zdrojov

Aké znaky môžu naznačovať, že váš muž stále neopustil minulosť a využíva vaše spojenie ako rozptýlenie?

Začiatok nového vzťahu sa zvyčajne spája s mnohými príjemnými a vzrušujúcimi chvíľami. Stáva sa však, že minulosť začne značne komplikovať situáciu. Mnoho ľudí sa ponáhľa do novej romantiky, aby rýchlo zabudlo na svojich bývalých milencov. A obaja partneri môžu byť sklamaní, pretože osoba nie je pripravená na nový vzťah.

Aké znaky môžu naznačovať, že váš muž sa stále nevzdal minulosti a využíva vaše spojenie ako rozptýlenie, hovorí RBC-Ukraine, ako vysvetlila psychologička Marina Karaseva pre Cluber.

Stále sa hnevá na svoju bývalú

Muž často alebo dokonca neustále spomína svoju bývalú a v jeho hlase je cítiť horkosť a odpor – to môže byť znak toho, že ešte úplne neopustil minulý vzťah. Venujte pozornosť tomu, ako o nej hovorí. Ak zaznie hnev, odpor alebo hnev, môže to znamenať nevyriešené pocity, ktoré ovplyvnia váš vzťah.

Svojho bývalého prenasleduje na sociálnych sieťach

Činy niekedy hovoria hlasnejšie ako slová. Ak si všimnete, že si často prezerá profily svojej bývalej alebo má rád staré fotky, pravdepodobne sa snaží vyplniť emocionálne prázdno. Zvedavosť je normálna. Ak sa to však stane zvykom, môže to znamenať, že nie je plne zapojený do vášho vzťahu.

Vzťah nie je romantický

Ak sú vaše interakcie skôr priateľské ako romantické vzťahy, potom je to varovný signál. Možno nie je emocionálne zaangažovaný a používa vás ako rozptýlenie. Nedostatok náklonnosti, intimity alebo zmysluplných gest môže naznačovať, že nie je úplne pripravený na nový vážny vzťah.

Plány do budúcnosti si robiť nechce

Ak muž nie je pripravený diskutovať o akýchkoľvek dlhodobých cieľoch, plánoch a vyhýba sa prevzatiu záväzkov, ktoré presahujú krátkodobý horizont, môže to signalizovať, že si nie je istý v budúcnosť. Osoba v rekonvalescencii môže byť opatrná, opatrná voči záväzkom spojeným s blízkymi vzťahmi a spoločnými plánmi.

Muž vás porovnáva so svojou bývalou

Toto znamenie samo o sebe je červená vlajka. Časté porovnávanie medzi vami a jeho bývalou naznačuje, že je stále mentálne naviazaný na minulý vzťah. Môže si idealizovať vášho bývalého milenca a poukázať na vaše nedostatky, ale neustále porovnávanie naznačuje nevyriešenú emocionálnu záťaž, ktorá výrazne brzdí rozvoj vášho vzťahu.

Je emocionálne nedostupný

Ak je muž emocionálne vzdialený alebo sa tak javí, keď prechádzate ťažkými obdobiami, naznačuje to aj to, že sa o váš vzťah príliš nezaujíma. Používať niekoho ako rozptýlenie často znamená udržiavať si určitý emocionálny odstup, aby ste sa vyhli ďalšiemu traumatickému zážitku. Ak vás emocionálne nepodporuje, znamená to, že nie je pripravený na angažované a podporujúce partnerstvo.

Vyhýba sa diskusii o pocitoch

Otvorená komunikácia je kľúčom v každom vzťahu. Ale ak sa muž okamžite vzchopí, keď príde na diskusiu o svojich emóciách, alebo sa vyhýba rozprávaniu o vašom vzťahu, môže to byť znak toho, že vás využíva. Napríklad, aby ste sa vyhli boju s vlastnou emocionálnou batožinou. Neochota zdieľať pocity môže naznačovať nedostatok skutočného citového spojenia.

Príliš veľa hovorí o svojej bývalej

Je prirodzené, že ľudia zdieľajú časti svojej minulosti, ale ak sa vaše rozhovory často zvrtnú na rozhovory o jeho bývalej, potom to naznačuje, že muž nie je plne prítomný v súčasnom vzťahu. Prehnané rozprávanie o minulosti môže byť pre neho spôsob, ako sa vyrovnať s nevyriešenými pocitmi. A to sťaží rozvoj vášho vzťahu.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť