Najšťastnejšie čísla domov a bytov: ktoré čísla prinášajú šťastie

Foto: z otvorených zdrojov

Šťastné čísla bytov prinesú do vášho domova pozitívnu energiu.

Numerológovia veria, že všetky čísla okolo nás ovplyvňujú náš život. Číslo bytu a osud sú podľa ezoterikov prepojené. Niektoré čísla domov prinášajú jeho obyvateľom šťastie, iné naopak napĺňajú domov negatívnou energiou.

Väčšina ľudí si ani nevšimne, ako im číslo bytu zmení život. Číslo na dverách však môže skutočne ovplyvniť osud a rodinnú pohodu. Prezradíme vám, ktoré číslo bytu má šťastie a v ktorých domoch môžu obyvatelia čeliť problémom.

Ktoré čísla bytov prinášajú šťastie?

V numerológii je najšťastnejšie číslo domu alebo bytu, do ktorého sa treba presťahovať, to, ktoré obsahuje nulu. Ak sa vo vašej adrese objaví číslo 0, potom v takomto bývaní budú všetky vaše snahy úspešné. Nula je číslo harmónie, úplnosti, ideálu. Akékoľvek projekty, nové známosti a podnikanie s domom alebo bytom s číslom 0 budú úspešné.

Ak chcete zistiť, či je vaša adresa z numerologického hľadiska úspešná, zrátajte všetky čísla v čísle domu alebo bytu. Výsledné číslo určí, či je nehnuteľnosť vhodná na bývanie. Niekedy sa stane, že dom ako celok je podľa numerológie považovaný za nie veľmi šťastný, ale šťastné je číslo bytu a naopak.

Šťastné čísla bytov

  • Číslo 1. 1 je symbol začiatku. V takomto dome či byte sa všetko nové úspešne skončí. Nebojte sa zmien a nových projektov. Energia takéhoto domu prispieva k akémukoľvek úsiliu.
  • Číslo 3. Trojka je v numerológii veľmi šťastné číslo, ktoré obyvateľom domova sľubuje veľké šťastie. V manželskom živote bude harmónia a vo financiách prosperita. Na druhej strane obyvatelia takéhoto bývania si svoje šťastie často nevážia.
  • Číslo 4. Ak je výsledkom výpočtov číslo 4, potom sa takéto bývanie považuje za pokojné a pokojné. Život v takomto dome sa môže zdať nudný, ale pravdepodobnosť nepríjemných prekvapení a problémov s inštalatérstvom je minimálna.
  • Číslo 5. V dome či byte s číslom 5 vládne mocná finančná energia. Obyvatelia takéhoto domu môžu zarobiť veľké bohatstvo, ak správne identifikujú svoje silné stránky.
  • Číslo 7. Ak je výsledkom výpočtov číslo 7, potom majú obyvatelia tohto domu veľké šťastie. V takomto bývaní je vždy harmónia a rodinná pohoda medzi príbuznými;

Nebezpečné čísla bytov

  1. Číslo 2. Ak po sčítaní všetkých čísel v čísle domu alebo bytu je výsledok 2, potom môžu mať obyvatelia takéhoto bývania nerovnováhu medzi osobným životom a kariérou. Bude pre vás ťažké držať krok s prácou, rodinou a koníčkami, takže si musíte určiť priority.
  2. Číslo 6. Bývanie s číslom 6 má negatívne energetické toky. Jeho obyvateľom bude chýbať pozitivita a pocit pohodlia. V takomto bývaní je tiež náročné udržiavať poriadok.
  3. Číslo 8. Toto číslo neveští nič dobré. Obyvatelia takéhoto bývania budú mať problémy s peniazmi. Je pre nich ťažké rozumne nakladať s financiami. Aj pri veľkom plate peniaze v takomto bývaní odtekajú nikto nevie kam.
  4. Číslo 9. Nie veľmi šťastné číslo. Na jednej strane sú obyvatelia takéhoto bývania pracovití a vytrvalí a dokážu dosiahnuť veľké ciele. Počas života ich však neustále sprevádza únava a prepracovanosť.
Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť