Niekoľko výhod zubnej pasty Crest: prečo si ju mnohí ľudia vyberajú

Foto: z otvorených zdrojov

Dnes značka stále vyvíja nové zubné pasty, ktoré sú skvelé pre starostlivosť o ústnu dutinu a prevenciu zubného kazu.

Dnes je na pultoch obchodov, na internete a v lekárňach prezentované veľké množstvo rôznych zubných pást, ktoré sa líšia cenou aj zložením. Niektoré z nich skutočne prinášajú očakávaný výsledok, zatiaľ čo iné vám osviežia dych len na niekoľko hodín. Preto záleží na tom, akú zubnú pastu používate vo svojej každodennej rutine.

Samozrejme je vhodné obrátiť sa na svojho zubného lekára, ktorý vám poradí ten najlepší prípravok pre vás. Existujú však aj univerzálne možnosti, ktoré môžu vyhovovať takmer každému. Patria sem produkty Crest, ktoré majú svoje vlastné charakteristiky a výhody.

Čo je známe o produktoch

Tento produkt nie je na americkom trhu novinkou, pretože bol vytvorený už v roku 1955. Na jeho vývoji pracovali špecialisti P&G a výskumníci z Indiana University, ale zlepšovanie receptúry pokračovalo ešte niekoľko rokov. Preto je dodnes populárny. Všetko vďaka:

  • Príjemná dochuť po čistení a pocit sviežosti.
  • Účinná ochrana proti zubnému kazu.
  • Vysoko kvalitné a bezpečné bielenie zubnej skloviny.
  • Pasta dobre pení, preto je jej použitie ekonomické.
  • Vhodné pre dospelých a deti do 2 rokov.

Podľa výskumu Americkej asociácie je jeho účinnosť opodstatnená. Pomohol viac ako 50% detí chrániť zuby pred kazom.

Vďaka kvalitnému zloženiu boli produkty dokonca zaradené do zoznamu 100 najvýznamnejších objavov za posledných 100 rokov. Vtedy aj dnes sa pasta Crest spájala s krásnym a zdravým úsmevom. Dnes značka stále vyvíja nové zubné pasty, ktoré sú skvelé pre starostlivosť o ústnu dutinu a prevenciu zubného kazu.

Pre koho je pasta Crest 3D White vhodná?

Po prvé, bude to užitočné pre tých, ktorí nedávno podstúpili bieliaci postup. Má vynikajúce bieliace vlastnosti, takže pomôže konsolidovať účinok. Okrem toho budú produkty značky účinné aj pre iných ľudí, ktorí milujú čaj, kávu a víno, pretože odstraňuje zubný povlak a zachováva prirodzenú farbu zubov, vďaka čomu sú dokonca o niekoľko odtieňov belšie. Zubní lekári ho odporúčajú aj tým, ktorí fajčia.

Niekoľko výhod zubnej pasty Crest: prečo si ju mnohí ľudia vyberajú

V ambulancii často používajú aj zubnú pastu. Ale tí, ktorí majú strojček alebo citlivú sklovinu, by sa mali poradiť s lekárom alebo hygienikom.

Kedy môžete vidieť účinok po použití?

Značka sľubuje prvé výsledky už za tri dni a po 5 dňoch produkt odstráni až 90 % zubného povlaku.

Je potrebné pripomenúť, že pravidelné používanie nekvalitných bieliacich pást môže vážne poškodiť sklovinu a spôsobiť citlivosť zubov. A ak používate ľudové prostriedky, napríklad sódu, môže to viesť k častým výletom do zubnej ordinácie a dokonca k inštalácii implantátov. Preto sa oplatí kúpiť si dobrú zubnú pastu.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť