Onkologické centrum „Delta Med“: diagnostika a liečba vo Ľvove

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

Onkologické ochorenia patria k úrovni úmrtnosti medzi dospelou populáciou, pričom kompromitujú ochorenia súvisiace so srdcom.

Onkologické ochorenia patria medzi najzávažnejšie a ťažko diagnostikovateľné a liečiteľné. Vďaka súčasným metódam a protokolom sa však výrazne zvýšila možnosť úspešnej liečby a zlepšenia kvality života pacientov. Ľvovské onkologické centrum „Delta Med“ poskytuje vynikajúce služby v diagnostike a liečbe onkologických ochorení.

Výhody pre rakovinové centrum Delta Med

Súčasné onkologické centrum Ľvov Vikorist má najnovšie diagnostické možnosti, ktoré nám umožňujú odhaliť ochorenie v počiatočných štádiách. Centrum bude poskytovať tieto diagnostické služby:

  • PET-CT;
  • MRI;
  • ultrazvuk;
  • laboratórny výskum.

To všetko zabezpečí presnosť a efektivitu diagnostiky.

„Delta Med“ zaviedla liečebné protokoly, ktoré boli roztrieštené a úspešne sa používajú v Izraeli. Tieto protokoly sú založené na nových prístupoch k chemoterapii, rádioterapii a chirurgii.

Onkológovia v centre majú vysokú kvalifikáciu a bohaté pracovné skúsenosti. Pravidelne absolvujú stáže a školenia za kordónom, čo im umožňuje začleniť do praxe tie najpokročilejšie techniky.

Onkologické centrum

Integrovaný prístup

Liečba v Delta Med je založená na integrovanom prístupe, ktorý zahŕňa nielen lekársku starostlivosť, ale aj psychologickú podporu, diétne odporúčania a rehabilitačné programy. K onkológovi sa môžete objednať telefonicky alebo prostredníctvom online formulára na stránke centra. Pre všetkých je dostupná aj online konzultácia s onkológom. Konzultácie sa uskutočňujú tak pre pacientov s diagnózou, ako aj pre tých, ktorí sú ohrození skríningom rakoviny.

Onkológ vykoná podrobný rozhovor s pacientom, odoberie anamnézu, vykoná vyšetrenie a vykoná potrebné diagnostické vyšetrenia. Pre pacientov z rizikových skupín sú zabezpečené individuálne skríningové programy, ktoré umožňujú včasné odhalenie opuchov a včasných štádií rakoviny. Na základe týchto údajov lekár vypracuje individuálny plán liečby, ktorý zohľadňuje charakteristiky tela pacienta, štádium ochorenia a ďalšie dôležité faktory.

Onkologické ochorenia patria k úrovni úmrtnosti medzi dospelou populáciou, pričom kompromitujú ochorenia súvisiace so srdcom.

Včasné odhalenie predpúčikov a opuchov v počiatočných štádiách však výrazne zvyšuje šance na úspešnú liečbu a zabránenie progresii ochorenia.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť