Parketové podlahy – klasická elegancia a prirodzená krása pre váš domov

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

Tradičný dizajn s parketovou podlahou dodáva pôvodnému interiéru klasický a moderný vzhľad.

Parketové dosky na drevené podlahy sú vyrobené z mäkkých druhov dreva. Moderná parketová podlaha je vyrobená z 3-guličkových dosiek. Na vrchnú guľu je použité drevo vicor s vláknami na vytvorenie estetickej patiny. Krásne, plynulé parkety vytvárajú skladacie geometrické pohľady a robia interiér elegantným.

Od klasiky po modernu: parkety ako dekoratívny prvok. Prečo je to populárne?

Rovnako ako kráľ Ľudovít XIV. nahradil Marmurské pozadie Versaillského paláca „parketami Versailles“, stal sa symbolom luxusu. Parketová doska, ktorej cena bola ponechaná v rovnakom druhu dreva, od týchto hodín nezmenila svoj vzhľad. Drobné vlákna a ušľachtilé farby sa hodia do každého interiéru. Loft, eklekticizmus alebo klasický štýl – parketová podlaha bude vyzerať priamo cez rieku.

parketová doska v interiéri

Tajomstvá a výhody: aké vlastnosti sú súčasťou textúry parketovej podlahy

Tradičný dizajn parkiet dodáva domovu klasický a súčasný vzhľad. Všetky parkety súťažia vo farbe a dizajne.

Čo by ste mali urobiť, najprv si kúpte parketovú podlahu na opravu:

  1. Typ obce. Dub má jedinečnú textúru a poslúži ako skaly. Malý sa jednoznačne obáva o pružnosť malého. Wenge a zebrano vyzerajú nemenej pôsobivo.
  2. Pokrittya. Lak vytvára miernu, silnú ochranu. Môže byť lesklý, matný alebo polomatný. Vyberte si ten, ktorý zvýrazňuje textúru a vyhovuje vašej chuti. Oliya úzko súvisí s drevom, ale bude vyžadovať pravidelný dohľad.
  3. Spôsob kladenia. Vіn ležať ako podobné. Špecialisti Pro Floor majú potrebné zručnosti a znalosti. To vám umožní položiť parkety v anglickom, francúzskom štýle alebo priamo alebo diagonálne.

Parketové dosky, ktoré je možné zakúpiť na webovej stránke internetového obchodu Pro Floor, majú vysokú hodnotu a mali by byť použité na rôzne aplikácie vrátane obývacej izby.

Kožené parketové lišty sú odolné, vykazujú vysoké opotrebovanie, pričom si zachovávajú svoju stálu hodnotu.

Textúry a odtiene: riešenia pre rôzne interiéry

parketová doska

Parketová doska (Kyjev) s hladkou textúrou, vhodná do svetlých, priestranných priestorov. V klasickom interiéri vyzerajú lepšie parkety tmavej farby s bohatou textúrou dreva. Ak potrebujete univerzálnu možnosť, rozhodnite sa pre prirodzené neutrálne odtiene s ľahkou textúrou.

Univerzálne sú neutrálne odtiene ako svetlý dub alebo jaseň. Smrad nepriťahuje rešpekt a slúži ako nádherné pozadie pre nábytok a dekoráciu.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť