Prilákať šťastie a lásku: miesta v dome, kde musíte umiestniť spathiphyllum

Foto: z otvorených zdrojov

Ideálnym miestom v dome pre spathiphyllum je spálňa.

Spathiphyllum, alebo ako sa ľudovo nazýva „ženské šťastie“, je pomerne populárna izbová kvetina. Rastlina má atraktívny vzhľad a podľa všeobecného presvedčenia prináša do domu lásku.

Aby táto rastlina prilákala pozitívnu energiu do vášho domova, musíte ju umiestniť na „správne“ miesto.

Kde by sa mal spathiphyllum nachádzať v byte, aby „privolal“ lásku a šťastie

Najlepšie zo všetkého je, samozrejme, na parapete vyrastie „ženské šťastie“. Podľa Feng Shui sa okenné otvory považujú za špeciálne „filtre“, ktoré pomáhajú chrániť domy pred prenikaním negatívnej energie. To je dôvod, prečo, ak je na parapete spathiphyllum, chráni pohodu domu.

Mali by ste však byť opatrní, ak parapet smeruje na juh. Takéto miesto nie je najlepšie, pretože táto rastlina miluje čiastočný tieň, a preto môže dokonca zomrieť kvôli nadmernému slnku.

Je možné udržať spathiphyllum v spálni?

Ideálnym miestom v dome pre spathiphyllum je spálňa. Dokonca panuje názor, že ak si k posteli postavíte črepník s touto rastlinou, zlepší sa kvalita spánku a posilnia sa rodinné väzby.

Ak hľadáte pravú lásku, potom je lepšie umiestniť kvetinu do stredu domu. Áno, hovoria ezoterici, skôr nájdete svoju spriaznenú dušu.

Ak chcete prilákať lásku a znovu zapáliť oheň vášne, umiestnite spathiphyllum do juhozápadného sektora bytu. Energiu lásky môžete dodať, ak si vezmete ružový hrniec alebo stojan.

Snívate o deťoch? Potom je pre vás lepšie umiestniť kvetinu do západnej časti domu. Tentokrát je lepšie zvoliť strieborný alebo biely hrniec. Aby ste však zlepšili svoju finančnú situáciu a prilákali ďalšie zdroje príjmu, je lepšie zvoliť si juhovýchodný sektor. Je zodpovedný za finančný blahobyt.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť