Problémy obídu: tri stromy, ktoré by mali rásť v blízkosti vášho domova

Foto: z otvorených zdrojov

Stromy nielen zdobia okolie domu, ale môžu sa stať silnými ochrancami pred negatívnymi vplyvmi.

Existujú určité stromy, ktoré majú špeciálnu energiu a pomáhajú chrániť domov a rodinu pred nešťastím, problémami a zlom. A tu sú tri stromy, ktoré by ste si podľa ezoterikov mali zasadiť vedľa svojho domova.

Breza

Je symbolom svetla, čistoty a života. Breza tiež pomáha čistiť vodu, pôdu a vzduch od znečistenia, chráni pred zlým okom, negatívnou energiou a príčinami.

Ezoterici tvrdia, že breza dokáže prilákať lásku, zdravie a blahobyt do domu, v blízkosti ktorého rastie. Najlepšie je zasadiť strom pri vchode do domu. Potom bude slúžiť ako špeciálny filter pre každého, kto je v ňom zahrnutý.

Na ošetrenie a čistenie sa používa aj brezová šťava a konáre.

dub

Strom symbolizuje múdrosť, silu a dlhovekosť. Dub sa vyznačuje pomerne silnou energiou, ktorá dáva ľuďom dôveru v ich schopnosti, chráni ich pred negativitou a upokojuje ich.

Ezoterici sú si tiež istí, že dub dáva bohatstvo, úspech a talent. Najlepšie je zasadiť tento strom v zadnej časti domu, potom bude slúžiť ako podporná pevnosť pre dom.

Drevo a žalude môžete použiť ako dekoráciu na výrobu talizmanov alebo amuletov.

Borovica

Je symbolom vytrvalosti, nádeje a večnosti, pretože si zachováva zelenú korunu počas celého roka, aj keď sa poveternostné podmienky zdajú byť najťažšie. Borovica tiež chráni pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia. Existuje tiež názor, že tento strom pomáha pri duchovnom raste, hľadaní harmónie a meditácii.

Ezoterici odporúčajú zasadiť borovicu vedľa domu, potom poslúži na ukľudnenie miesta v nej.

Šišky, konáre a živica sa používajú na rôzne rituály, aromaterapiu a zmiernenie stresu.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť