Tepelné čerpadlo Yak vibrati na spaľovanie búdky

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

Výber najlepšieho tepelného čerpadla pre konkrétnu situáciu si vyžaduje zváženie mnohých faktorov, detailov a nuancií.

Tepelné čerpadlo je zariadenie, ktoré prečerpáva nízkopotenciálnu tepelnú energiu do pôdy a vody, premieňa ju na vysokopotenciálnu tepelnú energiu a dodáva ju do spaľovacieho systému. Táto spaľovňa je univerzálnym zdrojom tepelnej energie. Možno ich použiť na vykurovanie priestorov, na zásobovanie teplou vodou v domácnostiach, na ohrev vody v bazénoch, na klimatizáciu priestorov v lete a v poľnohospodárstve na spaľovanie skleníkov.

Hlavné typy tepelných čerpadiel

tepelné čerpadloVšetky modely tepelných čerpadiel fungujú na rovnakom princípe, ktorý je založený na termodynamickom spätnom cykle. Zápach je eliminovaný tepelnou energiou, ktorá sa odstraňuje pomocou vetra, pôdy, podzemnej a podzemnej vody. V závislosti od zdroja energie sa tepelné čerpadlá delia na tieto typy:

  1. Geotermálne Vezmite teplo zo zeme. Nakreslite vonkajší obrys: horizontálny alebo vertikálny dáždnik. Vodorovný obrys tvoria rúry, ktoré sú položené pod úrovňou zamrznutej zeme (hĺbka 2-4 metre). Vertikálny dáždnik – jeden alebo niekoľko otvorov (hĺbka nad 15 metrov), kde sú inštalované potrubia s cirkulujúcou soľankou.
  2. Povitryani. Na extrakciu tepla zo vzduchu použite silné ventilátory. Inštalácie sú mimoriadne jednoduché na inštaláciu a údržbu, inštalujú sa v súkromných kabínkach, kanceláriách a na mnohých povrchoch.
  3. Voda-voda. Vikoristuyut tepelná energia zeme alebo podzemnej vody. Ak chcete odoberať teplo z podzemnej rieky, vyvŕtajte dva otvory: prvý za tokom na prívod vody, druhý pod tokom na odtok. Ak vymením termálny zásobník v rieke, jazere alebo rieke, položím potrubie na dno s vodou pod bodom mrazu.

V závislosti od zdroja energie má každý typ tepelného čerpadla svoje vlastné technické charakteristiky, detaily inštalácie a prevádzkové vlastnosti. Preto, aby ste si vybrali najlepšiu možnosť, je lepšie kontaktovať špecialistov spoločnosti FEKO.

Kritériá výberu tepelného čerpadla

Výber najlepšieho tepelného čerpadla pre konkrétnu situáciu si vyžaduje zváženie mnohých faktorov, detailov a nuancií.

tepelné čerpadlo na spálenie

Odporúča sa vykonať výber na základe nasledujúcich základných kritérií:

  • Využite túto funkciu. Je dôležité určiť, na aký účel je tepelné čerpadlo potrebné: vykurovanie domu a priestorov, zabezpečenie teplej vody, ohrev vody v bazéne, klimatizácia a chladenie priestorov v horúcich letných dňoch. Je dôležité získať model a ďalšie vlastníctvo na účely získavania zdrojov.
  • Tepelná energia Dzherelo. Najjednoduchšie na inštaláciu a najpokročilejšie modely vzduchových tepelných čerpadiel. Geotermálna energia bude vyžadovať inštaláciu vertikálnych sond v zemnom okruhu a voda bude vyžadovať prístup k vode alebo podzemnej vode.
  • Napätie. Závisí to od mnohých dôležitých faktorov: spotreba tepla a plocha horákovej kabíny, tepelné straty priestorov, napájanie, doplnkové funkcie, napríklad zásobovanie teplou vodou.
  • Dodatočná funkčnosť. Voľba doplnkových funkcií zabezpečí komfortnejšie vykurovanie a vykurovanie tepelným čerpadlom. Možné sú nasledujúce funkcie: diaľkové ovládanie, diaľkové ovládanie pomocou prídavného modulu Wi-Fi, fungovanie v systéme „smart alarm“ atď.

Ak máte problém s výberom tepelného čerpadla, navštívte internetový obchod FEKO, ktorý vám pomôže vybrať tú najlepšiu možnosť, ktorá vyhovuje všetkým vašim potrebám a špecifickým potrebám.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť