Tomato Party Evening – popis a charakteristika odrody

Večerná paradajka Zvany bola vyšľachtená altajskou poľnohospodárskou spoločnosťou Seeds of Altai, minulý rok som ju kúpil prvýkrát, hneď poviem, že paradajka nie je pre každého, jej chuť je síce úžasná, ale ja nie Rovnako ako samotná farba, na konzerváciu by som ju nepoužil, pretože milujem konzervu paradajok, tradične červenej. Táto odroda má žltú farbu a stojí 40 rubľov za vrecko.

Odroda je bohatá na počet plodov na ker, vďaka čomu je ideálna na hromadný zber. Paradajky Zvany Evener dobre znášajú aj prepravu a ani pri dlhodobom skladovaní nestrácajú chuťové a aromatické vlastnosti.

Popis

Táto odroda bude vyžadovať veľmi priestranný kôš v jednom zbere, dokonca aj z malého lôžka môžete zbierať až 6 kg. Jedna paradajka môže vážiť až 200 gramov. Nie nadarmo má paradajka také meno, ale tanier šťavnatých a aromatických paradajok rozjasní každé stretnutie v dobrej spoločnosti.

Charakteristika

Tomato Party Evening sa vyznačuje nasledujúcimi vlastnosťami:

Rozmanitosť Párty
Doba zrenia 85-90 dní
Tvar ovocia Okrúhly
Hmotnosť ovocia do 200 gramov
Farba ovocia Oranžová
Ochutnajte Sladké
Účel Šalát

Čím sa vyznačuje večerná paradajka Zvany?

Večerná paradajka Zvany sa vyznačuje malými rozmermi a sladkou chuťou. Slnečná farba dodá paradajkám ich šarm a vysoký výnos dodá prasiatku niekoľko výhod na nákup vreca takýchto semien.

Akú úrodu môžete získať zo Zvanskej večernej rajčiny?

Bohatú úrodu získate z večernej rajčiny Zvany. Zvyčajne sa z jedného kríka nazbiera asi 1,5-2 kilogramy ovocia. Táto odroda dobre dáva ovocie a má dlhú dobu plodenia.

Veľmi milujem pestovanie paradajok a vždy mám 4-5 odrôd, nie je ich síce veľa, ale milujem rôzne chute. Áno, a na zaváranie bude z čoho vyberať, ale táto odroda sa pre mňa vyrovnala paradajke Stump F1, veľmi dobre sa zakoreňuje a je nabitá úrodou.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť