Toto nie je čas na lásku. 8 znakov, že nový vzťah určite nepotrebujete

Foto: z otvorených zdrojov

Ako pochopiť, že by ste ešte nemali začínať nový vzťah

Niekedy žena nedokáže pochopiť, či by mala začať nový vzťah. Bolestivý rozchod v minulosti, odpor k bývalému a komplexy – to všetko vám môže brániť v tom, aby ste sa pohli ďalej.

Ako pochopiť, že by ste ešte nemali začínať nový vzťah, hovorí Your Tango.

Vždy si vyberiete tie nesprávne

Ak je váš „kompas“ pokazený a neustále vedie k vzťahom s mužmi, ktorí sa k vám vôbec nehodia, rozhodne by ste sa nemali nútiť začať ďalší románik. Možno si podvedome vyberáte nesprávnych partnerov, pretože nechcete vzťah. A ak je to tak, váš kompas vždy povedie k mužom, ktorí sa k vám nehodia.

Bez muža nemôžeš byť šťastná

Ak sa cítite „nekompletní“, keď nemáte vedľa seba partnera, a zároveň sa neustále snažíte nájsť aspoň niekoho, mali by ste prestať. Najprv by ste sa mali naučiť byť šťastná bez muža, až potom si budete môcť vybudovať dospelý a správny vzťah.

Chcete zachrániť muža, ktorý je vedľa vás?

Niektoré ženy trpia takzvaným „komplexom plavčíka“. A ak ste zámerne vstúpili do vzťahu, v ktorom musíte o všetkom rozhodovať, mali by ste sa zamyslieť nad tým, prečo sa to deje. Možno by ste mali vyriešiť svoje problémy skôr, ako začnete nový románik.

Potrebujete niekoho, kto vás zachráni

Niekedy sa to stane naopak a vtedy žena hľadá muža, ktorý by mal vyriešiť všetky problémy. Zamyslite sa nad tým, prečo si neveríte a pokúste sa presunúť zodpovednosť na iných. Rozhodne by ste nemali začínať vzťah, kým si všetko nevyriešite.

Hľadáte niekoho, kto vás doplní?

Ak sa nepovažujete za úplného človeka, nemali by ste sa tento problém snažiť riešiť hľadaním vzťahu. Najprv musíte pochopiť, prečo sa nerešpektujete.

Viac času venujete vzťahom ako svojim záujmom. Ak je muž a románik s ním to jediné, čo vás zaujíma, je to zlé. Svoju vyvolenú môžete „udusiť“ svojou pozornosťou a všetko sa skončí rozchodom. Preto by ste si pred začatím vzťahu mali nájsť niečo, čo vás zaujíma, a rozhodne to nie je randenie.

Neprepracovali ste sa cez staré traumy

Keď žena začne nový vzťah, no stále myslí na negatívne veci z minulosti, jej románik je odsúdený na zánik. Nemali by ste hľadať vyvolenú, ak vás váš bývalý stále uráža. Najprv sa musíte zbaviť minulosti.

V záujme svojho nového vyvoleného ste pripravení urobiť čokoľvek

Ak sa vám muž naozaj páči a v jeho záujme začnete klamať, byť „pohodlný“ a ideálny, potom tento vzťah nie je predurčený byť šťastný. Začnite sa milovať a akceptovať, netreba sa meniť a predstierať, že ste iná osoba.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť