Tréner vymenoval päť jednoduchých a účinných spôsobov, ako rýchlo schudnúť

Foto: z otvorených zdrojov

Sťažte si prístup k potravinám, ktoré by ste mali obmedziť, a uľahčite si konzumáciu zdravých potravín.

Sledovanie hmotnosti je veľmi dôležité, pretože obezita vyvoláva ešte vážnejšie choroby. RBC-Ukraine vám povie, ako schudnúť pomocou 5 životných trikov s odkazom na príspevok trénera Viktora Mandzyaka na Facebooku.

5 spôsobov, ako schudnúť

Skúste sa viac hýbať

Neexistuje jednoduchší a príjemnejší spôsob, ako spáliť kalórie chôdzou. Hodina rýchlej chôdze dokáže spáliť až 250 kalórií. Tréner radí rýchlu chôdzu, pretože 10 000 krokov rýchlym tempom spáli viac kalórií ako rovnaký počet krokov v pokojnom tempe.

Kráčajte čo najviac na rôznych miestach a váš mozog vás bude žiadať, aby ste to urobili znova a znova.

Najprv zjedzte zlé jedlo

Čím je jedlo zdravšie a diétnejšie, tým je podľa odborníka menej chutné. Pokúste sa jesť diétne jedlo na začiatku jedla.

„Prvé lyžice“ nech sú zelenina, ovocie, chudé mäso alebo nejaká kaša Mozog si zapamätá tento príjemný zážitok a dospeje k záveru, že paradajka nie je až taká nechutnosť a časom si ju zamilujete,“ Victor. povedal.

Ak si žalúdok naplníte najskôr nízkokalorickými jedlami, ostáva menej miesta na zbytočné dobroty.

Nekupujte nezdravé potraviny

Sťažte si prístup k potravinám, ktoré by ste mali obmedziť, a uľahčite si konzumáciu zdravých potravín.

Zeleninu umyte, nakrájajte a vložte do chladničky na viditeľné miesto. Ovocie a bobule by mali zdobiť stôl. Čokolády a žemle by nemali byť vo vašom neustálom zornom poli;

Piť veľa vody

Mnoho ľudí má vo zvyku uhasiť smäd vysokokalorickými nápojmi, od Fanty až po všetky druhy štiav. A to sú extra, prázdne kalórie a ešte s množstvom fruktózy, ktoré slabo zasýtia a vedú k prejedaniu. Pite vodu, kávu, čaj, prípadne so sladidlami.

Zahrňte do svojho jedálnička dostatok bielkovín

Proteín je najsýtejšia makroživina. Spáli veľa kalórií, aby sa vstrebali a následne vylúčili z tela. V tele sa spaľuje menej efektívne ako tuky a sacharidy. Chráni svaly a je jednoducho potrebný pre zdravie. Jedzte vajcia, strukoviny, ryby, mliečne výrobky, mäso.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť