Trichológ povedal, prečo sa fén zrazu vypne

Foto: z otvorených zdrojov

Každá žena už aspoň raz zažila situáciu, kedy sa pri sušení vlasov práve vypol fén.

Ventilátor je technika, ktorá môže zlyhať a vypnúť sa kedykoľvek a z neznámych dôvodov. Pre tento jav však existuje jedno prijateľné vysvetlenie. RBC-Ukraine o tom hovorí s odvolaním sa na instagramové video trichologičky Julie Sedletskej.

Prečo sa môj sušič vlasov neočakávane vypína?

Každá žena aspoň raz zažila situáciu, kedy sa pri sušení vlasov práve vypol fén. Stáva sa to prekvapením a často nechápeme, prečo sa to deje.

Samozrejme, prvý názor je, že je to rozbité a okrem toho cenová politika tu nehrá žiadnu rolu. Preto existujú dôvody a sú celkom zaujímavé. A tejto témy sa dotkla trichologička Julia Sedletska.

„Neočakávané vypnutie fénu/stylera Dyson: vysvetlenie a riešenie problému Stalo sa vám už niekedy, že sa váš fén alebo fén Dyson začal vypínať,“ hovorí Yulia.

  • po prvé, ste niekde v lese a elektrické napätie v hoteli je nestabilné.
  • po druhé, filter je upchatý.

„Zariadenie má senzor, ktorý ho vypne, aby sa nerozbilo, to je všetko, takže keď sa vrátite do mesta alebo si vyčistíte fén, bude fungovať ako švajčiarske hodinky,“ to všetko sú dôvody, prečo! dal trichológ.

Aby váš fén fungoval bez prerušenia, sledujte, kde ho zapínate, a tiež nezabúdajte na čistotu, pretože sa môže veľmi upchať a vypnúť, čo spôsobí, že si kúpite nový.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť