Týchto 5 fráz zničí aj tie najsilnejšie vzťahy: nikdy ich nehovorte svojmu milovanému

Foto: z otvorených zdrojov

Tieto slová nemožno povedať ani jemu, ani jej, pretože môžu zabiť všetky city vo dvojici.

Existujú slová a frázy, ktoré môžu uraziť ľudí v našej blízkosti. Psychológovia a odborníci na vzťahy identifikovali päť bežných fráz, ktoré by ste svojmu partnerovi nikdy nemali povedať. Pretože tieto slová ho devalvujú ako človeka. Vzťahy preto môžu byť takýmito vyhláseniami vážne ohrozené, aj keď trvajú veľmi dlho.

Povieme vám, aké frázy je lepšie nehovoriť svojmu milovanému, potom bude váš vzťah silný a šťastný.

Aké slová by ste svojmu milovanému nemali povedať?

  • Viete, čo o vás hovoria? To je to najhoršie, čo môže človek urobiť – opakovať svojej polovičke rôzne urážlivé veci. Treba sa pripraviť na to, že sa na vás bude uraziť aj partner. Preto by ste svojho milovaného opäť nemali rozčuľovať.
  • „Skoro som sa do nej/jeho zamiloval.“ Nežijeme na inej planéte, ale v spoločnosti, kde sú iní ľudia. Preto sa aj v tých najideálnejších vzťahoch stáva, že jeden z partnerov sa môže páčiť tomu druhému. To však neznamená, že o tom musíte povedať svojej polovičke, pretože takéto slová môžu otriasť dôverou a vzájomným porozumením vo dvojici.
  • „Ako sa ti vôbec môže páčiť táto kniha/hudba/film?“ Takouto frázou znehodnocujete vkus a preferencie svojej polovičky. Tým ukážete, že hodnoty vášho partnera nie sú pre vás dôležité. Preto sa môže pýtať, či ste naozaj ten človek, ktorého potrebuje.
  • „To je to, čo ma na tebe štve najviac.“ Áno, vo dvojici je potrebné prediskutovať všetky konfliktné situácie, aby neskôr nedochádzalo k emocionálnym výbuchom na oboch stranách. Nezdôrazňujte však neustále to, čo vás na partnerovi štve. Ak vám to skutočne zničí život a nedokážete prijať svoju spriaznenú dušu so všetkými jej nedostatkami, mali by ste sa zamyslieť nad tým, či je to osoba, s ktorou ste pripravení byť navždy.
  • „Nepasuje ti to.“ Ak má váš partner problém s výberom oblečenia, mali by ste mu pomôcť a nie praktizovať sarkastické poznámky jeho smerom. Pretože kto, ak nie vy, by mal pomôcť vašej spriaznenej duši vyriešiť problémy, s ktorými si váš drahý nevie poradiť sám.
Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť