Vybavenie pre bazén: čo potrebuje matka na jej údržbu

Ilustrácia / Svetlina: od otvorených dverí

Pri výbere vybavenia pre bazén v súkromnom priestore je dôležité venovať pozornosť hygienickým a hygienickým normám, ako je kúpacia misa.

Dnes došlo k nárastu počtu chatiek a chát so záhradnými pozemkami, kde majú Vlasniki bazén. Ako sa lepšie schladiť v studenej vode bazéna priamo vo vlastnom priestore? Ale pri tsyomu varto podbatiy pre dôležité obladnannya pre yogo obslugovuvannya. Vybavenie bazénov je rôzne, takže si môžete vybrať to pravé na pár chvíľ.

Návrhy bazénov

Pri vytváraní oválnych, obdĺžnikových, okrúhlych alebo dokonca asymetrických bazénov formulujte:

  • Betón. Najcennejší materiál, ktorý sa používa na výrobu vystužených misiek stacionárneho typu, ktoré sa môžu líšiť tvarom a veľkosťou. Môžete si ich vytvoriť na ulici, tam alebo uprostred stánku.
  • Akryl. Tkanie ľahkého, pružného a hladkého syntetického materiálu. Odstreďte ho z polyesterového vlákna a potom ho rozdrvte skleneným vláknom. Akrylátové misky je možné pre misku prestaviť na iné miesto. Sú tiež odolné voči vonkajším faktorom a nebojí sa korózie a ich inštalácia netrvá veľa času.
  • Polypropylén. Plast má hrúbku 15 mm. Víno je ľahké a odolné voči opotrebovaniu. To znamená, že je možné vytvoriť bazén akéhokoľvek tvaru. Miska je buď monolitická alebo prefabrikovaná, takže ju možno inštalovať po zváraní. Už nebude vyžadovať ďalšie zdravotnícke práce.
  • Nehrdzavejúca oceľ. Kovový materiál s podobnou textúrou ako škatuľka. Takéto bazény sa nebojí korózie a iných škodlivých faktorov. A sú inštalované na zadnej strane pripraveného betónového pohrebiska.
  • Kompozitný. Môže posunúť úroveň hodnoty a mať bohatú sférickú skoplastiku. Poháre bazénov, ktoré vibrujú z novej, väčšinou čiernej alebo bielej farby.
  • PVC. Ďalšia možnosť pre bazén, ktorým je najčastejšie rozoberateľný typ misy.

Nuance výberu vlastníctva

Pri výbere vybavenia pre bazén v súkromnom priestore je dôležité venovať pozornosť hygienickým a hygienickým štandardom, ako je kúpacia misa. Preto pri konštrukcii hydraulického dizajnu je potrebná minimálna sada zariadení. Potom môže byť doplnený o ďalšie prvky, ktoré vám umožnia vytvoriť bazén v príjemnejšom prostredí.

Vybavenie pre bazén: čo potrebuje matka na jej údržbu

Na zabezpečenie základných funkcií hydraulického systému nainštalujte súpravu základného vybavenia. Je vhodný ako pre rámové bazény, tak aj pre stacionárne konštrukcie. Pred príchodom zavolajte:

  • filtračný systém;
  • ohrievanie vody;
  • obeh;
  • bloky na čistenie všetkých systémov.

Krim tsyogo varto podbati o zlej vode. Pre ktoré sú potrubia pripojené z rôznych zariadení.

Ďalším dôležitým faktorom je dezinfekcia. Najbežnejšou metódou je chlórovanie. Na dodávanie chlóru na spotrebu sú na bazéne nainštalované špeciálne dávkovače. Na čistenie vody tiež použite ionizátor s iónmi medi a striebra.

Súčasné metódy dezinfekcie zahŕňajú aj ozonizátory a ultrafialové zariadenia. Ich voda je doplnená jednobunkovými organizmami, vírusmi a riasami.

Toto je hlavný zoznam vybavenia pre bazény. Okrem toho je možné podľa potreby nainštalovať ďalšie prídavné prvky.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť