Známy tréner povedal, či vám žuvačka pomáha schudnúť

Foto: z otvorených zdrojov

Ak chcete efektívne schudnúť, musíte vytvoriť deficit kalórií.

Ľudia, ktorí sa snažia schudnúť, často utíšia svoj hlad žuvačkami. Telo ním vraj klamú, pretože prežúvajú, no neprijímajú kalórie. RBC-Ukraine hovorí o tom, či vám žuvačka môže pomôcť schudnúť, pričom cituje príspevok trénera Viktora Mandzyaka na Instagrame.

Pomáha vám žuvačka schudnúť?

„Žuvačka je dobrá vec, ale treba ju vedieť správne používať Ak ju žujete po jedle, je dobrá, pretože čistí ústnu dutinu, ale netreba ju nutkavo žuť, aby ste nejako zabili pocit hladu,“ vysvetľuje tréner .

Dodáva, že sa netreba báť, že by ste mali pocit hladu bližšie k vášmu ďalšiemu jedlu. Tento pocit by mal rásť, ale netreba to znášať ani trpieť.

„Ak prijmete realitu takú, aká je a naučíte sa znášať nepríjemné emócie, túžby, túžby, posuniete sa na inú úroveň, preto sa nebojte hladu, pretože ukazuje, že práve teraz sa vo vašom tele odbúravajú tuky , a to je presne váš cieľ,“ hovorí Mandziak.

Tréner tiež podotýka, že keď je človek hladný, jedlo mu bude chutiť lepšie.

Pomáha ti tejpovanie schudnúť?

Niekedy sú pásky na chudnutie inzerované na internete. Tieto pásky sa lepia na telo a majú korigovať postavu a podporovať chudnutie.

“V skutočnosti pásky nepomáhajú s ničím, neznižujú bolesť, nepomáhajú pri zraneniach a 100% vám nepomôžu schudnúť Váš telesný tuk sú energetické zásoby a tieto zásoby sa dajú len využiť pre potreby tela preto potrebujete zvýšiť energetický výdaj tela a znížiť obsah kalórií v strave – neexistuje iný spôsob, ako schudnúť,“ hovorí Mandziak.

Ak chcete efektívne schudnúť, musíte vytvoriť deficit kalórií.

Rating
( No ratings yet )
Články Archaeoservices - archeologická spoločnosť